Reply
Moderator
Posts: 32
Registered: ‎06-09-2015

Re: Not able to view DB queries

Hi Pranav,

I believe this is buried somewhere in the docs. Would get this documented
if it does not exist.

The 1s limit is not configurable.

Regards,
Saradhi
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎04-11-2017

Re: Not able to view DB queries

Hi Rajesh & Saradhi,

 

Thank you both for the prompt reply.

 

The inputs provided by Saradhi was really helpful. I created a query that would take more than 1 sec and it was visible in AppD.

 

I guess this info is not available in the documentation. If that is the case it should be included in the documentation for future users.

 

Also, can we configure the 1 sec threshold for DB queries?

 

Cheers!

Moderator
Posts: 32
Registered: ‎06-09-2015

Re: Not able to view DB queries

Hi Pranav,

 

Only queries which take greater than 1s will be picked up by database agent. For SQL server information about all the databases on the instance are captured and not specific to one database.

 

Regards,
Saradhi

Moderator
Posts: 39
Registered: ‎02-09-2017

Re: Not able to view DB queries

Hi Pranav,

 

Could you please send us db agent logs located under <db-agent-install>/logs along with screenshots of the issue to debug this further

 

Thanks

Rajesh

Highlighted
New Contributor
Posts: 2
Registered: ‎04-11-2017
Accepted Solution

Not able to view DB queries

I have downloaded Appdynamics for POC purpose. For the POC I have to get familiar and test all its components (controller, app agent, db agent, machine agent etc).

 

I have gone through the online documentation and done the basic setup. I am able to connect to agents and view application transactions. However I am stuck with the db agent configuration.I am able to see queries but I guess they all are system level and not specific to our database. Hence I tried a simple select query on our database using MS SQL Management Studio but was not able to see it under queries tab of database.

 

The user used to connect to the db agent has all the permissions set as mentioned in the documentation. Could anyone suggest something for the mentioned issue?

 

Kindly revert for any other details required.