cancel
Showing results for 
Show  only  | Search instead for 
Did you mean: 
Not a customer? Start a free trial

Click the Start a free trial link to start a 15-day SaaS trial of our product and join our community as a trial user. If you are an existing customer do not start a free trial.

AppDynamics customers and established members should click the sign in button to authenticate.

Dashboards

Dashboard Reports Display Loading Screen After Controller Upgrade to 4.3.7.3

SOLVED
Razziq.Khusro
Discoverer

Dashboard Reports Display Loading Screen After Controller Upgrade to 4.3.7.3

Anyone else experiencing their Dashboard reports not displaying properly after upgrading to 4.3.7? The emailed report displays a loading screen with the new AppD backdrop, which is also what is saved as a png file in the output folder on the controller host. We've tried changing the deeplink from the host to localhost as well as adjusting the millisecond timeout in various js files under reports/lib without luck.

 

 

By replying you agree to the Terms and Conditions of the AppDynamics Community.
Dashboard Reports Display Loading Screen After Controller Upgrade to 4.3.7.3
3 REPLIES 3

Hi Razziq,

 

 

Check the resolved issues section at https://docs.appdynamics.com/display/PRO43/Release+Notes. 

 

The issue you are seeing appears to be similar as below issue:

 

Controller-Platform All Dashboard Report PDF shows loading symbol and nothing else CORE-77415

 

This issue should have been addressed already in one of the 4.3.x release. Reach out to support by opening a ticket to them and refer to the above information and see if they can help.

 

Thanks,

Sunil

Razziq.Khusro
Discoverer

Sunil,

 

Thanks for the information. We've had a ticket open with support for quite a few weeks now without a resolution. I'll add information regarding this fix to the ticket as well. As a side note we recently upgraded to 4.3.7.3 and that's when the issue started.

 

Thanks!

Hi Razziq,

 

Is it a on-premise or SAAS controller ? If it is an on-premise controller, try reverting it back to the previous version or upgrade it to the latest version of the controller that's available at this point & see if that helps. If it's a SAAS based controller, ask AppD support ( vendor) team to upgrade it to the latest version.

 

Thanks,

Sunil